Nuorvihreät väittävän ”SETIEN” vievän ihmisoikeudet

Ennen muuta tuo on vihreää natsismia siis ihmisten jaottelemista heidän ikänsä perusteella.

Seuraavaksi voivat tulla jaottelu asuinpaikan,syntyperän, koulumenestyksen-koskisi vain kantasuomalaisia-tai vaikka ystäväpiirin perusteella-etenkään vihreille nuorille mikaan epäinhimillinen ei tunnu olevan vierasta. Nuo juuri haluavat lopettaa muiden sananvapauden ja vaativat mm. moniavioisuutta Suomeen, puolustelevat joukkoraiskaajia. Nuo juuri ovat taantumuksen etujoukko- Tuonelan lauttureita. Nuo haluavat kalifaattiin-rassut,kun kuvittelevat,että imaamit jakaisivat vallan ”kympintyttöjen” kanssa.

Ylimmät ystävät, sedeistä sedeimmät

Ja jos jotkut ovat ”setiä” niin tasan nuo em. vihreiden nuorten yheistyökumppanit. Ja huom ! Vihreät, teidän setien setänne -ilmeisesti johtotähtenne kilvottielussa kohti kalifaattia on Iranin uskonnollinen johtaja eli maan diktaattori 83 v Ali Khomeini. Mistä päättelen näin ? Esim. siitä,että,kun Iranin naiset nousivat ”huivikapinaan” yhdessä Lännessä levinneen ”Me too-kampanijan” kanssa niin te juuri VINO( Vihreät nuoret ja opiskelijat), ette nostaneet sormeakaan puolustaaksenne iranilaisia siskojanne, joista osa hirtettiin nostureihin,osa ruoskittiin hengiltä, osa laitettiin 10 vuodeksi vankilaan ja lopuilta meni työ-/opiskelupaikka. Kuinka te kehtaatte aukoa ja muka puolustaa ihmisoikeuksia, kun ei teillä ole halua puolustaa edes ihmisiä saatikka heidän oikeuksiaan, eikä varsinkaan jos/kun nämä ovat muslimityttöjä/-naisia.Hävetkää !

Suomen ”SEDÄT” ovat ansainneet kunniotuksemme, eivät teidän halveksuuntaanne

Suomessa on yli 600 000 yli 50 vuotiasta, jotka ovat teidän määritelmänne mukaan setämiehiä-eli vaikuttaa siltä, että olette ”julistaneet sodan” meitä vastaan jotka teemme yhdessä suomalaisten naisten kanssa työtä, jonka hedelmistä te vihreätkin nuoret nautitte täysin rinnoin

Samalla olette julistaneet omat isänne ja isoisänne vihollisiksenne

Muuten teidän ihan ikioma ”isäaurinkoisenne” (vitsi,vitsi) Pekka Haavisto on eläkepappa eli 66 vuotta maaliskuun 23. päivä 2024 eli selvä ”setä”. Nuo sedät kamppailivat maalle itsenäisyyden, sedät antoivat naisille äänioikeuden, sedät taistelivat maalle itsenäisyyden-vähättelemättä myöskään lottien panosta-,sedät jälleenrakensivat maan, sedät loivat sivistyksen toki yhdessä vaimojensa kanssa ja sedät pitävät edelleen lujasti kiinni niin sananvapaudesta, demokratiasta ja tasa-arvosta ja ihmioikeuksista-ihan kaikkien ei vain niiden teidän valikoimien.

Seppo Huhta

2 Comments

 1. Minä: setämies
  1.7.2022 17:23

  Se on ihan oikein ja tasapuolista että he kutsuvat meitä setämihiksi. Sillä olenhan heitä jo pitkään arvostanut vartalon muodon ja suopeuden perusteella.

  Vastaa
 2. pertti grandell
  1.7.2022 17:40

  viher-aivot eivät vaan sculaa, dorca mikä dorca…

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top